Kaikki puolikkaan leikkuuvaihtoehdot
Esimerkkejä, mitä possunpuolikkaasta voidaan tehdä:
Kinkku
- Perinteinen pyöristetty joulukinkku (n. 9 kg)
- Juhlakinkku verkossa (6-7-8 kg, loppu kokolihana tai jauhelihana)
- Kinkkurullat 2 kpl (3 - 4 kg)
- Paistit (Ulko-, sisä-, kulma- jne.)
- Paistijauhelihaa
Kare- eli paahtopaisti
- Kokonainen uunipaisti (> 2 kg, luullinen, nahallinen)
- Luuton paisti
- Karekyljykset (6 – 8 kpl)
Kyljysrivi eli selkä
- Kyljyksiä (30 –35 kpl)
- File (Ulko- ja sisäfile)
- Tai esim. 1/3 ulkofilettä ja 2/3 kyljyksiä
- Luullista selkää palana
Kylki (kyljestä voidaan leikata useampaa sorttia)
- Kastikepalaa (luutonta)
- Paahtokylkeä eli grillikylkeä (2-4 palaa, luullista)
- Ribsit eli rimpsuluut
- Jauhelihaa
- Kylkitasku
- Kylkirullia (1-2 kpl)
- Kokonaisena (n. 4kg)
Etuselkä
- Kasler eli luuton niskapaisti (n. 2,25 kg)
- Talouskyljykset (16 – 18 kpl)
- Ns. kauppapalastelumalli (luullisia lihapaloja ja vähän talouskyljyksiä)
Lapa
- Uunilapa (luullisia paloja 3 - 4 kpl)
- Jauhelihaa
- Pic-nic (1-2 kpl, 2 – 3 kg)
- Lapa ja potka laparullaksi (ns. pikkukinkku 5 - 6 kg)
Potka
- Halkaistuna (hernekeittomalli)
- Jauheliha
- Eisbein-potka (kokonainen)
Kaula, pää ja sorkat
- Sylttypaloittelu (lihahyytelöainekset, päänpuolikas 4-5 palana)
- Hernekeittopaloittelu (pieniä paloja)
- Jauhelihaa
- Sorkat halkaistuna